MENU DEGUSTACYJNE
297 zł/os. z winami lub 197 zł/os. bez win
Amuse Bouche
Tatar z Daniela
marynowane grzybki / brusznica / żółtko plastyczne / muszarda francuska / majonez grzybowy / orzeszki pini / olej lniany / lody z brusznicy
Tempus Rosso 2020 I.G.P Rosso Veronese ( Merlot/Cabernet) , Italy 100ml
Żabie Udka
jabłko / miso / pietruszka nać / cebulka perłowa / panierka ziołowa / kolendra / sos maślano-czosnkowy
Halibut
pestki dyni / szpinak / marynowana morela / batat / mus z moreli / marchew / pietruszka / pesto z jarmużu
Kaponga 2020 Marlborough ( Sauvignon-Blanc), New Zealand100 ml
Intermezzo
Cielęcina sous-vide
mus z ziemniaka / seler / orzechy włoskie / kurki / oliwa truflowa / sos maślano-jabłkowy
Jaffelin Bourgogne 2020 Vin de France ( Pinot Noir ), France 100ml
Flambirowany Crème Brûlée
calvados / cukier cynamonowy / wanilia / maślane jabłko / żółtka / śmietana
Spindler Lindenhof 2018 (Riesling Spatlese) Pfalz, Germany 100ml
Petit Four
Do każdego stołu doliczamy 10% serwisu kelnerskiego