MENU DEGUSTACYJNE

297 zł/os. z winami lub 197 zł/os. bez win

---

Amuse Bouche

---

Tatar z Daniela
marynowane grzybki / brusznica / żółtko plastyczne / muszarda francuska / majonez grzybowy / orzeszki pini / olej lniany / lody z brusznicy

Tempus Rosso 2020 I.G.P Rosso Veronese ( Merlot/Cabernet) , Italy 100ml


Żabie Udka
jabłko / miso / pietruszka nać / cebulka perłowa / panierka ziołowa / kolendra / sos maślano-czosnkowy


Halibut
pestki dyni / szpinak / marynowana morela / batat / mus z moreli / marchew / pietruszka / pesto z jarmużu

Kaponga 2020 Marlborough ( Sauvignon-Blanc), New Zealand100 ml

---

Intermezzo

---

Cielęcina sous-vide
mus z ziemniaka / seler / orzechy włoskie / kurki / oliwa truflowa / sos maślano-jabłkowy

Jaffelin Bourgogne 2020 Vin de France ( Pinot Noir ), France 100ml

-

Flambirowany Crème Brûlée
calvados / cukier cynamonowy / wanilia / maślane jabłko / żółtka / śmietana


Spindler Lindenhof 2018 (Riesling Spatlese) Pfalz, Germany 100ml

---

Petit Four

---

Do każdego stołu doliczamy 10% serwisu kelnerskiego